Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί έμειναν εκτός αποστολής Lovren και Ox

Ο Klopp εξήγησε γιατί έμειναν εκτός αποστολής Lovren και Ox

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η τελική αποστολή της Liverpool για το ταξίδι στην Πορτογαλία ενόψει του αυριανού αγώνα για το δεύτερο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League. Εκτός έμεινε ο Dejan Lovren και ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Klopp με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε την απουσία των δύο παικτών, ενώ μίλησε και για τους Jordan Henderson και Adam Lallana.

Για τον Dejan Lovren ο Klopp είπε:

“ Ο Dejan είναι άρρωστος. Πέρασε μια πολύ άσχημη νύχτα χθες και ο γιατρός μας είπε, πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να ταξιδέψει σήμερα. ”

“ Αν έχεις μια πολύ δύσκολη νύχτα το προηγούμενο βράδυ και γνωρίζεις πως θα έχεις ένα σπουδαίο παιχνίδι αύριο, δεν γίνεται να ταξιδέψεις. Δεν πρέπει να το κάνεις. ”

“ Έχουμε όμως τον Joe Gomez και τον Fabinho για αυτή την θέση, οπότε θα είμαστε εντάξει. ”

Για τον Chamberlain:

“ Για τον Ox είναι καλύτερο να παραμείνει εδώ (Melwood) και να προπονηθεί. Όλοι λατρεύουμε τον Ox, αλλά είναι καλύτερο για εκείνον να προπονηθεί στο Melwood αυτές τις μέρες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όμως είναι μαζί μας για το ματς με την Porto. ”

Για την επιστροφή του Lallana:

“ Ο Adam έχει επιστρέψει και βρίσκεται κανονικά μαζί μας στην αποστολή για την Πορτογαλία. Θα δούμε τι θα συμβεί και αν θα αγωνιστεί όμως. ”

“ Πρέπει να είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι για τον αυριανό αγώνα και γι’ αυτό τον έχουμε μαζί μας. ” Είπε ο Klopp.

Για τον αρχηγό, Jordan Henderson ο Klopp δήλωσε:

“ Ο Hendo, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες είναι μια χαρά. Ο Hendo απλά δέχθηκε ένα χτύπημα, όπως και άλλοι παίκτες, αλλά είναι εντάξει. ”

Έτοιμος για το αυριανό ματς ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com